Legfrissebb Asztalfoglalás Bemutatkozás Étlap Itallap Bor- és pálinkalap Koktélok Kapcsolat Galéria Pályázat

Hétfő

Nyírségi gombócleves

Roston sült jércemell, petrezselymes rizzsel, friss salátával, ezersziget öntettel


Kedd

Májgombócleves

Dubarry sertésborda burgonyapürével


Szerda

Minestrone leves

Rántott pulykamell párolt rizzsel, csemege uborkával


további információk..

Csütörtök

Babgulyás

Túrós csusza


Péntek

Zöldborsóleves vajas galuskával

Tejszínes-gombás szárnyas ragu, párolt rizzsel


Szombat

A mai napon menü nem rendelhető!


Vasárnap

A mai napon menü nem rendelhető!


Napi menu

Kedd (Ára: 1150 Ft ) 

Májgombócleves

Dubarry sertésborda burgonyapürével

Teljes menusor

Chef ajánlat

Chef ajánlat

2018.01.22.-01.28.

Marha carpaccio ruccola ágyban, parmezán forgáccsal, házi grissinivel  1590.-

Konfitált malacnyak, sajttal töltött bundáskenyérrel, grillezett zöldséggel  2880.-

Citromos tortácska csokoládé glazúrral 930.-

Teljes menüsor 5290.-

Házhozszállítás

Rendelés: 52/455-999

Kiszállítást éttermünk 22:00 ig vesz fel.

A házhozszállítás Debrecen területén díjtalan.

Kiszállítást csak Debrecen területén, Debrecen tábláig vállalunk.

Futárunknál Bankkártyával, Erzsébet Utalvánnyal és "Szép" kártyával is fizethet.

Minimum  rendelési összeg 2000.-Ft

Napi menüajánlat nem rendelhető.

további információk..

Rendezvények

Üzleti vacsorák,családi ebédek,osztálytalálkozók..

Osztálytalálkozók, családi rendezvények, üzleti ebédek szervezése.

Az étterem befogadó képessége
- Földszint: 50 fő
- Emelet: 50 fő
- Terasz : 70 fő

calicojackpub@satrax.hu

Chef

Az ételek jó ízét és minőségét Rédai Attila mesterszakács biztosítja.

A Calico Jack Pub konyhafőnöke Rédai Attila, aki számos hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyen arany és ezüst érmet szerzett, kétszeres olimpiai és világbajnoki ezüstérmes mesterszakács és oktató. A 2010-es Culinary World Cup Világbajnokság aranyérmese.

további információk..

Szolgáltatás